Cursus kandidaat scheidsrechter van start met 5 nieuwe kandidaten!

De eerste zaterdag van september staat meestal garant voor de eerste les van de verschillende cursussen kandidaat-scheidsrechter in onze provincie.
Zo ook in Oostende natuurlijk. Deze morgen om 10.00u was het verzamelen geblazen in ons lokaal Bistro Van Gogh te Oostende voor een eerste kennismaking en voor het invullen van de verschillende documenten.

Cursusleider Ashly Braeckevelt was op post, net als onze secretaris Jan Boterberg en lid Kevin Debeuckelaere.
Uiteraard was ook onze voorzitter Bart Zeebroek van de partij om onze nieuwe kandidaten te verwelkomen in onze favoriete vriendenkring.

Hieronder een kleine voorstelling van onze kandidaten:
– BERG HUGO geboren op 14-11-1998 en woonachtig te Oostende speelt zelf nog voetbal bij de U17 van VG Oostende en is gemotiveerd om scheidsrechter te worden.
– GEBRUERS SEBASTIAAN zag het levenslicht op 16-04-1997 en woont nu in De Haan waar hij vroeger ook nog voetbalde. Hij kwam in contact met de KVSOO via de reclame die we maakten op de jeugdwebsite van KV Oostende.
– VANHOOREN JARNE viert zijn verjaardag op 18-02-1992 en woont ook in Oostende.
– RAES KYRAN is de jongste van de groep want hij wordt pas volgend jaar 15 jaar. Hij is geboren op 20-02-1999 woont in Oostende en speelt voetbal bij de U15 van VG Oostende. Hij kwam in aanraking met de KVSOO via de infostand op het Lotto Street Soccer event.
– VANDEKERCKHOVE NEAL geboren op 16-11-1990 en woonachtig te Oostende was nog op vakantie tijdens de eerste les maar hij sluit van de volgende les probleemloos aan.

Op de foto herken je van links naar rechts: Bart Zeebroek, Jarne Vanhooren, Kevin Debeuckelaere, Sebastiaan Gebruers, Ashly Braeckevelt, Hugo Berg en Kyran Raes.

We wensen onze 5 kandidaten heel veel succes de komende lessen!

Eerste les nieuwe cursus

Eerste les nieuwe cursus

Eerste les nieuwe cursus

(3722 keer bekeken)

Share