Gegrilde kipfilet, met brie, honing en walnoten…

Dit culinair artikel is ook bedoeld voor iéder uit jullie gezin, familie- en vriendenkring. Het recept komt niet uit het laatste boek van rijzende ster Jeroen Meus, maar is toch een aanrader… Eenvoudig te bereiden, met zorg op te dienen, en met z’n allen straks: genieten maar!
culinair-artikelMocht je opteren voor een menukaart: ga voor een rechthoekige vorm. Je kunt kiezen uit diverse achtergronden, maar laat een groene back-ground zeker niet achterwege. Kwestie van pigment in dit gerecht… en ook omdat dit de kleur is van het groene voetbalveld waarop een voetbalref het beste van zichzelf geeft, steeds opnieuw en volgens zijn of haar niveau…

Laat het mij even hebben over de samenstelling van (dit keer niét de ploegen) maar wél van dit gerecht. Deze fijne producten, ieder met zijn of haar karakter, dragen bij tot deze ideale combinatie. Of om het in de taal van een échte vriendenkring van scheidsrechters te vertalen: élke ref is belangrijk.

Of je nu een startende ref bent, al enkele jaren ervaring hebt opgedaan, reeds in klimmen en dalen je kunde hebt bewezen of al de trap naar nationale hebt genomen: ieder lid bepaalt met een eigen inbreng het menu van de vriendenkring. Met zijn/haar eigen persoonlijkheid, hoe divers dit ook moge zijn.

Wees ook van één ding overtuigd: voetbalarbitrage is een leuke hobby en dat moet het ook blijven. Deze vrijetijdsbesteding mag ook niet ten koste gaan van familie, studie of werk. Ervaar je, dat je doorheen je wedstrijden en begeleidingen een stap voorwaarts kunt zetten: neem die kans te baat. Ken ook je eigen grenzen, en weet één ding: iédere ref is uniek, en draagt bij tot een prachtig geheel van het arbitragecorps.

Ik wens jullie bij deze nog een aangenaam seizoen toe.

Rony Callewaert

(3160 keer bekeken)

Share