Programma daguitstap Limburg – zaterdag 1 juni 2013

Eind dit seizoen trekken met onze Oostendse scheidsrechtersvereniging richting Limburg voor een dag vol plezier, sport, cultuur en lekker eten. Na onze trip vorig seizoen richting Nederland trekken we nu naar een pareltje van ons eigen land: Limburg.
Kortom, zaterdag 1 juni 2013 wordt een dag om niet te missen! Niet te missen voor al onze leden van de Oostendse vriendenkring, maar ook voor jullie familie en vrienden.

Kostprijs?
Leden van de vriendenkring + partner betalen 55,00€ per persoon
Niet-leden betalen 70,00 € per persoon

Hoe inschrijven?
Hebt U interesse om mee te gaan? Aarzel dan niet en schrijf je als de bliksem in want we hebben slecht 50 plaatsen op de bus. Dit kan door een mail te sturen naar contact@kvsoo.be met vermelding van het aantal personen. De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 13 mei 2013, dus gelieve tegen die datum te bevestigen.

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE66 0010 5512 1843 met mededeling “DAGUITSTAP 2013– NAAM + AANTAL PERSONEN”. Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben ontvang je van ons de bevestiging.

Hoe ziet onze dag er uit?

06u30

Vertrek aan busparking Melinda in Oostende, met onderweg een lekker ontbijt.

09u30

Aankomst aan de Christal Arena in Genk voor een stadiontour met een bezoek aan het interactieve museum Goalmine, die ons een inleefreis laat beleven in alle facetten van het voetbal: pioniers van het voetbal in Genk, emoties op het veld, kwetsbaarheid van het lichaam, accommodatie, passie bij de fans, …
Racing Genk en Goalmine

12u30

Middagmaal in het themacafé van Racing Genk. Ex-profvoetballer Dirk Medved ontvangt ons voor een heerlijke spaghetti met een drankje.

13u30

Vertrek richting C-Mine in Genk

13u45

Bezoek “C-Mine” in Genk, waar we op een interactieve manier en onder leiding van een ex-mijnwerker de mijngeschiedenis van Limburg onder de loep nemen. De C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen.
C-Mine

15u15

Vertrek richting het nationaal Jenevermuseum in Hasselt

15u30

Bezoek van het nationaal Jenevermuseum in Hasselt. In deze 19de-eeuwse landbouwstokerij krijgen we het verhaal van de Belgische jenever, van graankorrel tot borrel. Uiteraard gaan we ook zelf een borrel proeven!
Jenever Museum

16u15

Na een bezoek aan het jenevermuseum trekken we naar de overkant van deze Witte Nonnenstraat voor koffie en taart in het gezellige “Borrelhuis”.
Borrelhuis

17u00

Vertrek richting Tessenderlo voor een tocht met een railbike.

17u30

Fietsen op de spoorlijnen met de speciale raibikes in Tessenderlo. Je kan met vier personen op de speciale railbike zitten: twee trappen de ziel uit hun lijf, de twee anderen genieten op hun gemak van de bossen en de heide. Na 4km is het wisselen aan het Albertkanaal en worden de rollen omgedraaid.
Railbike

19u00

Terugkeer richting Oostende met een tussenstop in “Het Vaderland” in Dendermonde

20u30

Avondmaal in het prachtige “Gasthof Het Vaderland” gelegen in het historische hart van Dendermonde. Hier sluiten we deze geweldige daguitstap af met Vlaams stoofvlees met trappistenbier en handgesneden frietjes.
Gasthof Het Vaderland Dendermonde

22u30

Terugkeer richting Oostende.

23u30 – 00u00

Aankomst aan busparking Melinda in Oostende

(3206 keer bekeken)

Share