Algemene afgelasting (bis)

Komend weekend wordt er net als vorige week niet gevoetbald door de sneeuw.

Nationale

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van donderdag 24 tot en met maandag 28/1/2013 :

 1. Jupiler Pro League : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de Beloften en de elitejeugd, alsook van de vriendschappelijke wedstrijden van deze ploegen.
  De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
  Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
 2. Afdelingen 2 Nat., 3 Nat. en 4 Nat.: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven en jeugd).
  Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
 3. Dames Nationale : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
 4. BeNe League :
  Poule B : Heerenveen – STVV

Provinciaal West-Vlaanderen

Voor de periode van donderdag 24.01.2013 tot en met donderdag 31.01.2013 heeft het Provinciaal Comité West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van :
ALLE kampioenschapswedstrijden en ALLE vriendschappelijke wedstrijden van eerste elftallen, reserven,jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal

De wedstrijden van de West-Vlaamse jeugopleiding van woensdag 30 januari 2013 gaan door. Vriendschappelijke indoorwedstrijden en indoortornooien mogen doorgaan.

(2717 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV