Inschrijven nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt onze eerste nieuwsbrief! Zorg er dus voor dat je als de bliksem bent ingeschreven om (nog) makkelijker op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes binnen de KVSOO en ander belangrijk nieuws uit de arbitragewereld.

Deze nieuwsbrief zal maandelijks verschijnen. Dus één keer per maand zal de Kustreferee verschijnen (begin van de maand), één keer per maand de nieuwsbrief (helft van de maand).

Deze nieuwsbrief is nieuw vanaf dit seizoen. We proberen hiermee de leden en sympathisanten een extra communicatiemiddel aan te bieden waardoor iedereen sneller en beter op de hoogte kan blijven van de gebeurtenissen binnen de vriendenkring.

Inschrijven kan eenvoudig op de homepagina door je e-mail adres op te geven. Na activatie zul je binnenkort onze eerste nieuwsbrief ontvangen!

(2964 keer bekeken)

Share