Start van het nieuwe seizoen!

Beste sportvrienden,

terwijl de Pyrenee├źn deze week hopelijk nog wat spanning kunnen brengen in de Tour de France, zijn overal ter wereld sporters bezig met de laatste voorbereidingen op hun olympische spelen.

Binnen een paar weken beginnen zij immers aan hun zoektocht naar eeuwige roem. En alsof er nog niet genoeg sport op het programma staat, is ook de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in volle vaart bezig: tijdens allerhande oefenwedstrijden worden nieuwe spelers ingepast en wordt de basis gelegd voor het komende seizoen.

Maar ook achter de schermen schakelt de voorbereiding stilaan een versnelling hoger. Het is immers nu dat ook de scheidsrechters, die straks ingeschakeld worden om die vele wedstrijden in goeie banen te leiden, de basis leggen voor het nieuwe seizoen.

De KVSOO blijft hier uiteraard niet in achter en wil op gepaste manier het nieuwe seizoen samen met u voorbereiden.

Vanaf woensdag 17 juli wordt u uitgenodigd om met de vriendenkring de trainingsarbeid wekelijks goed op te bouwen. Zoals de traditie dat wil, geven we daarvoor de aftrap op het strand. Voor de zon zorgen we zelf wel! We verzamelen tegen 19u20 op de zeedijk ter hoogte van de Wellingtonrenbaan. Op het programma staat onze eerste strandtraining!

Hopelijk tot dan!

Sportieve groeten
Bart Zeebroek
Voorzitter KVSOO

(3323 keer bekeken)

Share