Wijzigingen in het KVSOO bestuur voor volgend seizoen

Voor het komende seizoen zijn er enkele wijzigingen binnen het bestuur van uw favoriete vriendenkring.
We nemen (helaas) afscheid van Filip Wille & Kevin Monteny als bestuurslid, we danken hen voor de vele inspanningen die ze de afgelopen jaren geleverd hebben voor onze KVSOO.

Kevin & Filip worden in het bestuur vervangen door Ashly Braeckevelt en Thomas Sanders. Ashly wordt verantwoordelijke voor de opleidingen/trainingen binnen onze vriendenkring en hij wordt ook de nieuwe eindredacteur van de Kustreferee. Thomas zal het ICT-werk voor zijn rekening nemen zoals de website, pronostiek, nieuwsbrief, enz… De maandelijkse quiz op de ledenvergadering zal overgenomen worden door onze penningmeester Nick Senecaut. De nieuwe feestleiders van de KVSOO worden onze voorzitter Bart Zeebroek en secretaris Jan Boterberg.

(3324 keer bekeken)

Share