Marathonproject Geert Meesschaert bijna ten einde, KVSOO loopt mee!

Het marathonproject van Geert Meesschaert is bijna ten einde en KVSOO loopt mee in de eerste ‘Ga voor Geluk’ (aflossings)marathon!

12 marathons lopen in 12 maanden in het jaar 2012, dat was het project die onze oud-voorzitter Geert Meesschaert aan ging vorig jaar. Na een loopbaan als scheidsrechter in 1ste nationale en na het lopen van een marathon in Oostende rijpte bij Geert het idee voor dit ambitieuze project. Geert ging deze uitdaging aan op 26 februari 2012 met de marathon in Antwerpen, nadien volgden nog 11 andere marathons. ( Lier, Rotterdam, Hannover, Torhout, Stockholm, Helsinki, Ieper, Oostende, Palma de Mallorca en als afsluiter de marathon van Lissabon ).

Geert liep dit prachtige project uiteraard niet enkel om zijn conditie te onderhouden, maar dit 12-12-12 project liep hij ten voordele van de vzw ‘Ga voor Geluk’. Deze vzw wenst bij te dragen tot preventie van depressie en suïcide, en dus tot meer geluk in de samenleving, door aandacht voor en omkadering van mensen met groeipijnen, vooral bij jongeren.

Op onze ledenvergadering van maart komt Geert meer uitleg geven over dit prachtige project, maar ook de KVSOO wenst zijn steentje bij te dragen! En hoe kunnen we dit – als sportmensen – beter doen dan mee te lopen in de afsluitende aflossingsmarathon op zaterdag 23 februari 2013 in Zandhoven? Op een verkeersvrij parcours van 5,2 kilometer lopen we samen een marathon.
Elk geïnteresseerd lid die wil meelopen neemt een stuk van deze marathon voor zijn rekening.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar contact@kvsoo.be! Het inschrijvingsgeld wordt betaald door de vriendenkring als ondersteuning aan dit project. We rijden ook gezamenlijk richting Zandhoven! Hopelijk kunnen we een mooie groep lopers aan de aftrap brengen van deze unieke afsluiter!

Meer informatie is er te vinden op www.marathon121212.be

Marathon Geert Meesschaert

(3228 keer bekeken)

Share