Opnieuw promotiefeest in de Oostendse vriendenkring!

Na de vele promoties in de loop van het seizoen was het ook op het einde van het seizoen opnieuw raak voor de Oostendse vriendenkring! Er mogen opnieuw enkele leden proeven van een hogere categorie!

De hoofdvogel werd afgeschoten door Kevin Monteny. Na een zeer goed seizoen met prachtige punten mag Kevin volgend jaar aantreden als stagair in 2de nationale! Een welverdiende beloning van een jaar keihard werken!

Begin dit seizoen nog actief in 4de provinciale, met Nieuwjaar promoveren naar 3de provincale en het seizoen afsluiten als kandidaat 2de provinciale. Het lijkt wel een (te) mooi sprookje maar Nathan Billiau wist dit wel klaar te spelen! Nathan zal ook Ashly Braeckevelt vergezellen in de beloftencursus. Deze beloftencursus wordt nog meer Oostends getint want naast Ashly en Nathan worden ook Werner Van Eeckhout en Kim Depickere opgenomen in deze cursus.

Werner van Eeckhout krijgt na slechts enkele wedstrijden in 4de provinciale volgend seizoen meteen zijn kans in 3de provinciale. Een kans die Werner met beide handen zal vastgrijpen.

Één van onze nieuwe scheidsrechters van dit seizoen – Mike Weerbrouck – schiet ook als een komeet doorheen het voetballandschap. Amper gestart met de cursus in januari en volgend seizoen wordt hij al opgenomen in de talentengroep van cursus 5.

(3592 keer bekeken)

Share