KVSOO daguitstap was een groot succes!

Op zaterdag 26 mei 2012 trokken we met onze Koninklijke Vriendenkring van Scheidsrechters uit Oostende & Omliggende richting Nederland voor onze jaarlijkse daguitstap. Traditioneel trekken we er op het einde van het seizoen op uit met onze leden voor een gezellige daguitstap om het seizoen goed af te sluiten. We hadden een volledige bus (50 personen ) mee vol leden, partners en vrienden/familie.

We vertrokken in alle vroegte om 7u aan de busparking Melinda te Oostende richting Rotterdam. Onderweg genoten we van een heerlijk ontbijt en omstreeks 10u kwamen we aan in de Kuip in Rotterdam. We kregen een rondleiding in het prachtige Feyenoord stadion.

Rond de middag reden we richting grill-restaurant Barney Bear in Schiedam om er ons middagmaal te nuttigen. De locatie kon niet beter want we konden eten aan de oevers van de drukbevaarde Maas, de slagader doorheen Rotterdam.

Na het smullen kwamen we rond 15u aan aan het Keringhuis in Hoek Van Holland. Daar bezochten we een indrukwekkend staaltje van architectuur die Zuid-Holland moet beschermen tegen wateroverlast. Na onze rondleiding genoten we van een heerlijk gebakje met koffie waarna we ons verplaatsten richting onze laatste stop: Wemeldinge in de provincie Zeeland.

Tegen 19u kwamen we aan in hartje Wemeldinge voor een gezellige slotactiviteit. Terwijl iedereen zich uitleefde in de Vlaamse Volksspelenhal werd langzaam aan de barbeque aangestoken voor een heerlijke maaltijd.

Na het spelen en smullen trokken we terug richting Oostende, waar we rond middernacht aankwamen. Het werd een onvergetelijke dag als apotheose van een schitterend seizoen voor onze Oostende vriendenkring.

Meer foto’s zijn er te vinden op onze fotopagina!

(3230 keer bekeken)

Share