Even voorstellen: Nicolas Lombaerts

Aansluitend op onze pasta-avond verwelkomen we op 4 december niemand minder dan Nicolas Lombaerts.

Wie de voetbalwereld een beetje volgt, hoeft niet al te veel info te krijgen over
deze 32-jarige Belgische verdediger. Als jeugdproduct van Club Brugge, waar hij zich op 6-jarige leeftijd aansloot, speelde hij in de jeugd samen met voetballers als Glenn Verbauwhede, Jason Vandelannoite, Thomas Matton en later ook nog Tom De Sutter. Op 19-jarige leeftijd verhuisde hij naar KAA Gent, waar hij het voetbal combineerde met zijn studies rechten.

In 2007 kreeg hij met zijn prestaties in Gent een lucratieve aanbieding vanuit Sint-Petersburg. Hij zette zijn studies stop en verhuisde naar Rusland, waar hij tot vorig seizoen actief was bij Zenit. Sinds dit seizoen verdedigt Nicolas de kleuren van het’ Weireldploegsje’ uit Oostende.

Naast succesvol bij verschillende clubs, was Nicolas ook 39 keer actief als Belgisch international. Zijn laatste optreden dateert voorlopig van 12 juni 2015 ( Wales-België, 1-0).

We zijn dan ook verheugd dat we hem konden strikken voor een bezoek aan onze favoriete vriendenkring tijdens onze pasta-avond en rekenen op jullie massale aanwezigheid! (inschrijven pasta-avond vereist)

BELANGRIJK!
Nicolas wil er op 4 december graag een interactieve babbel van maken. Mogen we dan ook een oproep doen om eventuele vragen die jullie graag willen stellen, op voorhand aan ons door te spelen. Zo kunnen wij ook vlot afspreken met hem!
Mailen kan naar contact@kvsoo.be.

(2465 keer bekeken)

Share