Pasta-avond maandag 4 december 2017 @ Bistro Van Gogh

Al sinds een aantal jaren staat onze vergadering van december bekend voor de combinatie met de overheerlijke pasta bolognaise of carbonara in onze favoriete Bistro Van Gogh. Ook dit jaar kiezen we opnieuw voor deze succesvolle formule.

Al sinds een aantal jaren staat onze vergadering van december bekend voor de combinatie met de overheerlijke pasta bolognaise of carbonara in onze favoriete Bistro Van Gogh. Ook dit jaar kiezen we opnieuw voor deze succesvolle formule.

Hoe pakken we het aan?

We willen jou en je partner graag uitnodigen op maandag 4 december 2017 vanaf 19u in ons lokaal Bistro Van Gogh, zodat we tegen 19.30u allemaal aan tafel van een heerlijke pasta kunnen smullen!

Voor de democratische prijs van 10,00 € per persoon kan je ‘à volonté’ genieten van heerlijke pasta bolognaise en/of carbonara. In deze prijs zit ook de drank bij de maaltijd inbegrepen.

Om 20.30u ten laatste starten we met deel twee van de avond en verwelkomen we niemand minder dan Nicolas Lombaerts, verdediger bij KV Oostende.

Gastspreker: Nicolas Lombaerts

Nicolas Lombaerts aan jullie voorstellen is wellicht niet meer nodig. Wie kent immers deze sympathieke verdediger niet, die een fantastische voetbalcarrière uitbouwde en daarbij speelde bij clubs als Club Brugge, KAA Gent en Zenit Sint-Petersburg?!

Daarnaast telt hij momenteel 39 caps voor de Rode Duivels. We zijn dan ook erg vereerd dat we hem voor de KVSOO konden strikken. Benieuwd naar zijn verhaal? Waar en hoe het allemaal begonnen is voor hem?

Schrijf je dan als de bliksem in hieronder!

De voorbije jaren hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond.

Kan je ons tegen ten laatste vrijdag 1 december 2017 laten weten of je er kan bij zijn EN met hoeveel personen? Stuur je ons ook nog door welke pasta je verkiest (bolognaise of carbonara)? Inschrijven kan hieronder. (Dan kunnen wij dit ook tijdig doorgeven aan Bistro Van Gogh ). Betalen kan je per overschrijving (BE52 7512 0717 9209) of cash ter plaatse.

Inschrijven

  Voornaam *

  Familienaam *

  Naam contactpersoon *

  E-mail contactpersoon *

  Pastakeuze*

  Pasta BolognaisePasta Carbonara

  Opmerkingen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  (3416 keer bekeken)

  Share