Het jaar afsluiten met een lekkere pasta-avond en het bezoek van een toptrainer!

Op maandag 5 december 2016 staat onze laatste ledenvergadering van het huidige kalenderjaar op het programma. De vorige jaren hebben we dit recept reeds beproefd en iedereen was het er toen over eens: dit moeten we blijven doen!

Dus ook dit jaar zullen we afsluiten met een lekkere pasta, waarna we geboeid zullen luisteren naar het verhaal van de flamboyante Nederlandse coach Henk Houwaart. Hij komt er vertellen over zijn rijke carrière als voetballer en voetbaltrainer bij diverse (top)clubs. Hij was onder meer trainer van Club Brugge toen het de halve finale van de UEFA beker haalde in 1988.

Vorig jaar hadden we Yves Vanderhaeghe over de vloer.pasta-avond 2015 yves vanderhaeghe

Hoe pakken we het aan?

We willen jou en je partner uitnodigen op maandag 5 december 2016 vanaf 19u in ons lokaal Bistro Van Gogh, zodat we tegen 19.30u allemaal aan tafel zitten om te beginnen smullen!

Voor de democratische prijs van 10,00 € per persoon kan je ‘à volonté’ genieten van heerlijke pasta bolognaise en/of carbonara. In deze prijs zit ook de drank bij de maaltijd inbegrepen.

Rond 20.30u laten we het eten zakken en nemen we plaats in het halfrond om vol aandacht te luisteren naar onze gastspreker Henk Houwaart. Uiteraard zal er veel ruimte zijn om zelf alle vragen te stellen die op jullie lippen liggen.

De voorbije jaren hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond.

Inschrijven

Hieronder kun je je inschrijven. Betalen kan je per overschrijving (BE52 7512 0717 9209 met vermelding van naam + pasta-avond) of cash ter plaatse.

Gelieve 1 inschrijving per deelnemende persoon in te dienen!

  Voornaam *

  Familienaam *

  Naam contactpersoon *

  E-mail contactpersoon *

  Pastakeuze*

  Pasta BolognaisePasta Carbonara

  Opmerkingen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  (4015 keer bekeken)

  Share