Laatste training in combinatie met een lekker etentje in ‘Het vliegpleintje’

Op woensdag 18 mei 2016 staat onze laatste training op het programma op ons KVSOO trainingscentrum op het Sportpark De Schorre. Om dit in stijl af te sluiten gingen we de voorbije jaren telkens iets gaan eten met ‘de bende’! Na de gezellige avonden in Sassy’s, De Vlasschaard en Harbour’s Kitchen trekken we dit jaar naar restaurant ‘Het Vliegpleintje’ in Oostende op de hoek van de Torhoutsesteenweg en de Steensedijk.

We zullen eerst een klein uurtje trainen van 19.30u tot 20.20u. Na een lekker aperitief in de kleedkamer en een deugddoende douche gaan we dan gezamenlijk iets eten in het Vliegpleintje. We worden daar tegen 20.45u verwacht. We hebben de keuze uit onderstaande 5 gerechten:

  • Stoofvlees: 12,90 €
  • Vol au vent: 12,90 €
  • Balletjes in tomatensaus: 12,90 €
  • Spaghetti Bolognaise: 9 €
  • Salade met kip: 12 €

Graag je keuze doorgeven aan onze secretaris – Jan Boterberg – tegen pinkstermaandag 16 mei 2016. Inschrijven kan ook via de FB-pagina en via mail (jan.boterberg@kvsoo.be).
De betaling zal de avond zelf gebeuren.

We willen het sportieve seizoen met onze vaste ‘trainingsequipe’ opnieuw op een leuke manier afsluiten met een lekker hapje en een heerlijk glaasje erbij. Hopelijk kunnen jullie er ook bij zijn?

laatste training

(3008 keer bekeken)

Share