Foto’s van de Refereating!

Op vrijdag 23 oktober stond het Jaarlijkse etentje op het programma, de “Refereating”.
Deze keer werd gekozen voor de Charles Lindbergh bij de Luchthaven van Oostende. Dat het een gezellige en lekkere avond werd hoeven we natuurlijk niet te verklaren. We werden zeer goed ontvangen door de gastheer van Charles Lindbergh.

Na een uitgebreide aperitief en een woordje van onze voorzitter gingen we aan tafel voor handgemaakte garnaalkroketjes of een rundscarpaccio. Tussendoor werd er druk bijgekletst over onze ervaringen op en naast het speelveld bij een glaasje rose wijn. Daarna volgde het hoofdgerecht waar iedereen de keuze had tussen een Filet Charles of een stukje lekker stukje zalm. Na het dessert en de koffie was de jaarlijkse Refereating alweer ten einde. We mogen spreken van een geslaagde editie.


De foto’s van deze leuke avond kun je bekijken in onze fotogalerij!
Refereating

(2583 keer bekeken)

Share