KVSOO op Facebook!

Facebook_logo_(square)De KVSOO heeft vanaf nu ook een eigen pagina op Facebook! De pagina dient als een verlengstuk van deze website met als doel iedereen nog sneller te bereiken en onze vriendenkring te promoten voor toekomstige scheidsrechters, sponsors en anderen.

De pagina heet “KVSOO – Scheidsrechters Oostende” en kan je terugvinden via www.facebook.com/scheidsrechtersoostende. Klik dus als de bliksem op die “vind-ik-leuk-knop”!

Voor onze leden: verwar dit niet met onze Facebookgroep! De groep dient voor rechtstreekse communicatie tussen leden en bestuur met informatie over trainingen. De leden die geen account op Facebook hebben krijgen deze info via mail.

Onze Facebook pagina is dus naast onze website en ons Twitteraccount (@kustreferee) een extra kanaal om het nieuws binnen onze vriendenkring te volgen!

(2760 keer bekeken)

Share