Koekjesverkoop: deel 2!

carré confituurNet als veel andere organisaties en verenigingen maken ook wij op het einde van dit kalenderjaar een aantal evaluaties op. Zoals u vast en zeker weet, zijn we dit jaar voor het eerst overgestapt van onze traditionele tombola naar een KVSOO KOEKJESVERKOOP.

Bij de start van het seizoen deden we bijgevolg dan ook een warme oproep om hiervoor een inspanning te doen. Jullie gingen hier met veel enthousiasme op in en bestelden reeds enkele heerlijke dozen koekjes.

Straks plaatsen we onze tweede bestelling. We zouden het geweldig vinden moesten we ook voor u nog enkele dozen kunnen bestellen. We zijn er zeker van dat je de komende dagen wel eens diep in de ogen kan kijken van diverse vrienden en familieleden om alsnog enkele dozen koeken aan de man te brengen ten voordele van uw favoriete vriendenkring.

Via dit formulier kan je de koekjes bestellen. We ontvangen dit formulier graag ingevuld terug op onze nieuwjaarsreceptie.
Mocht je dit wensen dan kan je ook per mail koekjes bestellen: contact@kvsoo.be. De koekjes worden geleverd op de ledenvergadering van maandag 2 februari 2015.

De KVSOO dankt u voor uw medewerking!

(2876 keer bekeken)

Share