Onze voorzitter Bart Zeebroek maakt promotie naar 2de nationale!

Woensdag 22 mei 2013 staat al enkele maanden met rode stift in de agenda van vele (assistent-)scheidsrechters uit de hogere afdelingen. Deze vooravond werd in Brussel besproken wie zou promoveren, wie moet zakken, enz… Voor onze Oostendse vriendenkring was het echter een zeer spannende zitting in Brussel want volgens de bookmakers was onze voorzitter – Bart Zeebroek – bij de topfavorieten voor de felbeheerde promotieplaatsen naar 2de nationale.

Bart ZeebroekDe status van topfavoriet krijg je uiteraard niet zomaar opgekleefd, dit moet je verdienen. Eerst en vooral op het terrein bij het leiden van de wedstrijden maar zeker ook naast het terrein bij de voorbereidingen, trainingen, extra-sportieve zaken, …. Laat dit nu net één van de zeer sterke troeven geweest zijn van Bart dit seizoen. Hij floot op een zeer hoog niveau en werd hier dan ook beloond met uitstekende quotaties. Ook naast het veld heeft Bart er keihard voor geknokt om te staan waar hij nu staat! Denk maar aan de extra reeks buikspieren op training…

Rond 20u kwam dan uiteindelijk het verlossende nieuws van onze provincieverantwoordelijke Dhr. Eric Cobbaert vanuit Brussel! Witte rook steeg op vanuit het bondsgebouw met het nieuws dat Bart volgend jaar mag proeven van tweede nationale!

Uiteraard zijn wij als vriendenkring heel trots dat we onze voorzitter volgend jaar aan het werk gaan zien in de Belgacom League en wensen hem dan ook heel veel succes toe! Proficiat Bart!

(3705 keer bekeken)

Share