API: aanspreekpunt integriteit

De laatste weken werden diverse scheidsrechters geconfronteerd met zware incidenten die zich op het terrein afspeelden en waar zij spijtig genoeg ook zelf het slachtoffer van werden.

Indien scheidsrechters hierover willen praten of bijstand van welke aard dan ook wensen, kunnen zij zich uiteraard in eerste instantie tot hun scheidsrechtersvriendenkring wenden om hierover te ventileren of de nodige gesprekken met collega’s te voeren. Indien zij hier nood aan hebben mogen zij ook contact opnemen met onze API (Aanspreekpunt Integriteit) voor arbitrage, Katrien De Smet. (katrien.de.smet.ext@voetbalvlaanderen.be)

Wanneer je haar een e-mail stuurt, zal Katrien zo spoedig mogelijk contact opnemen voor verdere ondersteuning. Voetbal Vlaanderen werkt ook samen met POBOS, een dienst gespecialiseerd in slachtoffer- en traumahulp. Je kan ook op deze dienst beroep doen.

Indien het DAVV zelf (bv. via de media) kennis krijgt van incidenten, zal zij proactief de bewuste scheidsrechters trachten te contacteren. 

(1197 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV