KVSOO gaat in winterstop

De winterstop! Een begrip die ingebakken zit in het voetbal zoals verse ajuintjes horen bij een frikandel speciaal!  Het begrip winterstop klinkt nu echter wat vreemd omdat we al zolang snakken naar het groene gras om ons terug te kunnen uitleven met Koning Voetbal. 
Voetbal Vlaanderen gaf ons perspectief voor een mogelijke heropstart vanaf februari 2021. Een heropstart die enkel zal mogelijk als we ons allemaal aan de opgelegde regels houden, hoe erg we ook snakken naar sociaal contact, vriendschap en plezier.  

Uw favoriete vriendenkring gaat ook even in winterstop. We dachten na over een digitale nieuwjaarsreceptie op vrijdag 15 januari 2021 maar kwamen tot de conclusie dat geen enkele formule in de buurt komt van het format van onze receptie die we ondertussen al vele jaren houden in Bistro Van Gogh.

De aftrap van 2021 zullen we houden voor de online ledenvergadering van maandag 8 februari 2021.  

We wensen al onze youngsters nog veel succes met hun laatste examens, we wensen ook onze studenten heel veel courage met de komende examenperiode in januari en we wensen alle andere leden uiteraard heel veel warmte en gezelligheid toe de komende weken. Hou jullie goed, hou het coronaproof, bijt nog even op de tanden en samen met jullie tel ik af naar betere tijden… 


Tot slot wil ik nog een kleine oproep doen op ook jullie fysieke conditie op peil te houden de komende periode. Zorg dat je klaar bent voor de herstart van de competitie. De warmste week lanceerde afgelopen week 2 toffe termen: PEPWALK en WIJNDELEN. Misschien wel toepasselijk voor onze vriendenkring ook. Heb je zin in een duurloop of wandeling en nood aan een babbel of compagnie? Post dan in de KVSOO groep op Facebook een bericht. (vb. PEPWALK, PEPRIDE of PEPRUN nu zaterdag om 10u vertrek aan drie gapers) Er kunnen steeds max. 4 leden samen lopen/wandelen/fietsen. De term wijndelen kan je nadien ook toepassen na een goede training, wandeltocht of fietsrit. Samen nog een glaasje drinken met voldoende afstand kan de ideale afsluiter zijn van een sportieve activiteit.  
Hou jullie goed! Tot op maandag 8 februari 2021

(1369 keer bekeken)

Share