Stel je vraag aan KVO coach Alexander BLESSIN

Op maandag 7 december 2020 hebben we onze volgende (online) ledenvergadering via ZOOM. Voor de laatste vergadering van 2020 nodigen we de coach van KV Oostende uit als gastspreker. Alexander Blessin zal onze zoom vergadering bijwonen en iedereen krijgt de kans om één ( of meerdere) vraag/vragen door te sturen. We vuren deze vragen dan één voor één af tijdens onze vergadering.

Wat heb jij altijd al eens willen vragen? Waar heb jij interesse? Waarover zou je graag wat extra informatie krijgen? Stuur jouw vraag dan door tegen zondag 6 december naar contact@kvsoo.be.

Even voorstellen – Alexander Blessin

Tradities zijn er om opgevolgd te worden! Ook voor de Oostendse scheidsrechters. Zo nodigen we op maandag 7 december de huidige coach van KV Oostende uit voor een boeiende avond vol leuke vragen.

Alexander Blessin werd deze zomer de nieuwe hoofdcoach in opvolging van Adnan Custovic. De voorbije acht jaar was de 47-jarige Duitser aan de slag als jeugdtrainer bij RB Liepzig. Blessin tekende een contract in Oostende voor twee seizoenen, met een optie op een derde.

Blessin is een voormalig profvoetballer die na zijn carrière jeugdtrainer werd bij RB Leipzig. Daar nam hij de voorbije jaren de U17 en U19 in handen. Bij KVO kreeg hij voor de eerste keer een eerste elftal onder zijn hoede. Blessin stapte met een duidelijke voetbalfilosofie binnen bij KV Oostende, waarbij counterpressing en data sleutelwaarden zijn. Na een (aangekondigde) moeizame start kan je nu duidelijk de hand van coach Blessin zien in de sterke resultaten van KV Oostende.

Familieman Blessin beklaagde zich de overstap van Leipzig naar Oostende nog geen moment. Al moest hij hiervoor wel familiaal iets opofferen. Zijn vrouw en drie kinderen zijn in Duitsland gebleven, ze wonen in Stuttgart. Maar als het kan, dan overbruggen ze de 650 kilometer tussen Oostende en Stuttgart met plezier.

Een voetbaldier, met een duidelijke filosofie die uren zou kunnen praten over zijn favoriete spelletje. Een avond om naar uit te kijken.

(1705 keer bekeken)

Share