KVSOO valt net naast het podium op de sport- en reglementenquiz Luc Matthys

Quiz Luc Matthys team oostendeOp vrijdag 26 september 2014 organiseerde de Tieltse vriendenkring naar goede traditie de jaarlijkse sport- en reglementenquiz Luc Matthys. De Oostendse delegatie bestond dit jaar uit Arjen Cordier, Ashly Braeckevelt & Jan Boterberg.
Het zaaltje ‘Club 77’ in Schuifferskapelle zat goed vol met 12 deelnemende quizploegen. Naast de West-Vlaamse vriendenkringen was er ook een delegatie van een Nederlandse scheidsrechtersvereniging uit Noord- en Zuid Beveland. Ook het PSC was ingeschreven met een quizploeg waar ook ons Oostendse boegbeeld Rony Callewaert deel van uitmaakte.

Tegen 20.00u waren alle quizploegen aanwezig en kon de quiz van start gaan. KVSOO deed het goed en beleefde een leuke avond. Bij een eerste tussenstand was onze doelstelling reeds bereikt ( top-5 ). Maar uiteraard zouden we geen sporters zijn als we ook niet van meer durfden dromen. We speelden nog een zeer sterk tweede deel maar het mocht net niet baten voor een podiumplaats. We strandden op 4 punten van een gedeelde tweede plaats. Toch mogen we trots zijn op het resultaat.

Proficiat aan de Tieltse vriendenkring voor de vlekkeloze organisatie en dank aan Arjen, Ashly & Jan om het Oostendse team te vormen. De volledige uitslag ( maximum 210 punten ) kan je hieronder vinden:

1. Tielt I : 174 punten
2. Kortrijk: 165 punten
3. Roeselare: 165 punten
4. Oostende: 161 punten
5. Gistel: 127 punten
6. Westkust: 118 punten
7. Tielt II: 116 punten
8. Menen: 102 punten
9. PSC West-Vlaanderen: 91 punten
10. Westland 1: 91 punten
11. Westland 2: 80 punten
12. Noord & Zuid Beveland: 73 punten

De foto’s kun je uiteraard bekijken op in onze fotogalerij!

(3016 keer bekeken)

Share