KVSOO met glans geslaagd voor testen amateur voetbal nationale afdelingen

Na de geslaagde testen van onze scheidsrechters in het betaald voetbal was het op zaterdag 2 augustus 2014 de beurt aan onze (assistent-) scheidsrechters van 3de en 4de nationale voor hun jaarlijkse afspraak met de theoretische- en fysieke testen.

Brecht Devriese en Kevin DebeuckelaereOnze kersverse promovendi Brecht Devriese en Kevin Debeuckelaere werden in de voormiddag in Leuven verwacht voor hun eerste testen onder het bewind van het vernieuwde Referee Department van de Belgische Voetbalbond. Onder een stralende zon moesten ze hun fysieke proeven afwerken, hierin slaagden ze beiden zonder problemen. Ondertussen was ook onze voorzitter aangekomen in Leuven om deel te nemen aan het theoretische examen. Door een vervelende blessure – die hem al enkele maanden parten speelt – kon hij niet deelnemen aan de fysieke proeven.
Nadat we de innerlijke mens versterkt hadden met een heerlijke BBQ was het de beurt aan de theoretische testen. Meestal het grootste struikelblok voor velen. Maar niet voor onze KVSOO, want iedereen slaagde voor de vragenreeks.

Nu is het in volle spanning uitkijken naar de eerste aanduidingen in de competitie voor onze Oostendse (assistent-) scheidsrechters. We wensen hen dan ook heel veel succes toe! Langs deze weg willen we onze voorzitter – Bart Zeebroek – ook een hart onder de riem steken in zijn herstelproces! We hopen dat zijn enthousiasme en werkkracht hem mag helpen om terug volledig te revalideren na deze vervelende blessure.

(2786 keer bekeken)

Share