Driehoekstornooi voetbal op 5 juli in Nieuwpoort

Op zaterdag 5 juli 2014 trekt KVSOO nog eens de voetbalschoenen aan voor een vriendschappelijk voetbaltornooi.
In deze speciale formule neemt KVSOO het op tegen de vriendenkring van de Westkust en tegen de Limburgse vriendenkring uit Beringen.

De wedstrijden (7 tegen 7) worden gespeeld op het kunstgrasveld van Nieuwpoort. De wedstrijdduur bedraagt 2x 12,5 minuten en wordt gevolgd door 3 strafschoppen voor elke ploeg. Hieronder kan je het wedstrijdschema vinden:
15.00u Beringen 1 – KVSOO
15.45u Refs Westkust – KVSOO
16.30u KVSOO – Beringen 2

Het KVSOO-team ligt ondertussen vast en zal bestaan uit de hiernavolgende spelers: Werner Van Eeckhout, Jan Boterberg, Joachim Huyghebaert, Thomas Sanders, Kevin Debeuckelaere, Benny Beyen, Dean Preat, Arjen Cordier, Nathan Billiau en Neal Vandekerckhove. Onze vaste delegue – Ashly Braeckevelt – is uiteraard ook van de partij.

We verzamelen om 13.30u aan Bistro Van Gogh zodat we rustig kunnen vertrekken richting Nieuwpoort. Graag een seintje mocht je rechtstreeks naar Nieuwpoort rijden.

Vanaf 18.00u blijven we met nog enkele spelers ter plaatse voor de afsluitende BBQ in de kantine van KSV Nieuwpoort. De prijs voor deze barbecue is 15€ en dient ter plaatse betaald te worden. De inschrijvingen voor deze barbecue werden reeds afgesloten.

kvbs-kvsoo

(3450 keer bekeken)

Share