Eerste internationale aanduiding Tina Tyteca in Macedonië

Na het geweldige nieuws van de internationale aanduiding van Kevin Monteny eerder deze week hadden we nog een lid van KVSOO die voor het eerst mocht proeven van een internationale wedstrijd afgelopen week.

Tina Tyteca was aangeduid als AR2 voor de World Cup kwalificatiewedstrijd Macedonië – Roemenië. Deze wedstrijd vond plaats op vrijdag 20 september 2013 om 15.30u in het ‘Mladost stadion’ te Strumica in Macedonië.
De wedstrijd stond onder leiding van een Belgisch scheidsrechterstrio met als REF Sharon Sluyts en AR1 Ella De Vries. De wedstrijd eindigde in een 1-9 overwinning voor Roemenië.

We wensen Tina een dikke proficiat met deze internationale aanduiding. We hopen dat er nog vele mogen volgen…

Tina Tyteca Europees

(3366 keer bekeken)

Share