Even voorstellen: Geert Meesschaert

Op maandag 8 april 2013 hebben we (met een maandje uitstel, en na Johny Ver Eecke in februari) – opnieuw een monument uit de Oostendse en West-Vlaamse arbitrage te gast. Niemand minder dan Geert Meesschaert zal er komen vertellen over zijn carrière als scheidsrechter en over zijn afgelopen marathon project.

Geert MeesschaertJarenlang was Geert voorzitter van de Oostendse vriendenkring alsook scheidsrechter in 1ste nationale. Na afloop van zijn actieve loopbaan in de arbitragewereld had hij nood aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging kwam er tijdens het lopen van een marathon in Oostende. 12 marathons lopen in 12 maanden in het jaar 2012! Geert ging deze uitdaging aan op 26 februari 2012 met de marathon in Antwerpen, nadien volgden nog 11 andere marathons. ( Lier, Rotterdam, Hannover, Torhout, Stockholm, Helsinki, Ieper, Oostende, Palma de Mallorca en als afsluiter de marathon van Lissabon )

Ga Voor GelukGeert liep dit prachtige project uiteraard niet enkel om zijn conditie te onderhouden, maar dit 12-12-12 project liep hij ten voordele van de vzw “Ga voor Geluk”. Deze vzw wenst bij te dragen tot preventie van depressie en suïcide, en dus tot meer geluk in de samenleving, door aandacht voor en omkadering van mensen met groeipijnen, vooral bij jongeren.

In een boeiende voorstelling zal Geert komen vertellen over alle facetten van dit project: motivatie, doorzetting, training, belevenissen, uithouding, voeding, enz… Opnieuw een topgastspreker dus die je niet mag missen!
Geert Meeschaert training

(4009 keer bekeken)

Share