Koekjesverkoop 2017-2018!

Na de pannenkoekenverkoop van vorig seizoen gaan we dit seizoen opnieuw op zoek naar de KVSOO-topverkoper. Dit seizoen verkopen we opnieuw onze KVSOO-koekjes.

Er is dit jaar keuze uit 5 overheerlijke dozen koekjes, die we net als de vorige edities aan de scherpe prijs van €6/doos aanbieden. De opbrengst van de koekjesverkoop gaat integraal naar de werking van jullie favoriete vriendenkring. Ook dit jaar zullen de topverkopers kunnen profiteren van €5 korting op hun inschrijvingsgeld voor de daguitstap 2018 en dit per 10 verkochte dozen. Wie de kaap van 50 verkochte dozen haalt gaat dit seizoen gratis mee op daguitstap.

Indien jullie interesse hebben om ons te ondersteunen door de aankoop van één of meerdere dozen koekjes, aarzel dan niet om het formulier die je hieronder vindt te downloaden, in te vullen en af te geven of door te mailen aan één van onze leden. Vergeet ook jullie vrienden en familie niet!

Alvast van harte bedankt voor de ondersteuning van onze Oostendse vriendenkring. De koekjes die besteld worden voor 6 november 2017 zullen geleverd worden op maandag 7 december 2017.

Het totale bedrag kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE52 7512 0717 9209 met vermelding KOEKJESVERKOOP KVSOO + NAAM

Smakelijk!

(3347 keer bekeken)

Share