Finaledag in Stasegem op 13 mei

Vorig jaar hadden we zelf nog de organisatie van de jaarlijkse Finaledag. Dit jaar gaat het voetbaltornooi, onder scheidsrechters, door in Stasegem, bij Kortrijk. De vriendenkring uit Kortrijk stuurde ons alvast de uitnodiging.

Een terugblik op een geslaagde finaledag op 21 mei 2016

Nieuw dit jaar is dat er een aantal Oost-Vlaamse vriendenkringen zullen deelnemen.

Het tornooi gaat door op zaterdag 13 mei op de terreinen van KOG Stasegem, Veldrijk 22, 8530 Harelbeke. Het wedstrijdschema vind je hieronder.
De KVSOO bijt de spits af tegen Ieper op Veld B om 9u45. Dat dit meteen een topper is, moeten we je niet uitleggen. Dit is de heruitgave van de finale vorig jaar.

Over de middag kan aangeschoven worden voor een spaghetti bolognaise. De kostprijs hiervoor is 10 euro (1 consumptie inbegrepen).

Zij die willen meevoetballen of mee gaan om te supporteren, kunnen een mailtje sturen naar onze secretaris jan (jan@kvsoo.be). Vermeld daar of je mee aanschuift voor de spaghetti. Stort hiervoor het bedrag van 10 euro op onze KVSOO-rekening met de vermelding van je naam (BE52 7512 0717 9209). Wij zorgen ervoor dat de KVSOO-inschrijvingen terecht komen bij de vriendenkring van Kortrijk.

We vertrekken samen aan Bistro Van Gogh op 13 mei om 8u. We voorzien uiteraard voor een aangepast ontbijt.

Uitnodiging Tornooi

Definitief_speelschema

Tornooireglement 2017

(2903 keer bekeken)

Share