Wijziging programma daguitstap 24 mei 2014!

Beste refs, beste vrienden, beste sympathisanten,

Zoals jullie wellicht al een tijdje weten richt de KVSOO ook dit jaar weer een eindeseizoensactiviteit in. Na hetsucces van de voorbije jaren, willen we ook dit jaar ‘uitpakken’ en een fantastische dag op poten zetten.

Sinds een tweetal jaar houden we eraan deze activiteit publiek te maken op onze nieuwjaarsreceptie.
Ook dit jaar werd het programma tijdig aangekondigd. Op zaterdag 24/05 zouden we via Rijsel naar Arras rijden. Ontbijt, een stadion en een oorlogsmonument met een lunch tussen de middag. Om dan ’s middags de catacomben van Paris-Roubaix (oude- én nieuwe piste inclusief) te ontdekken, een spelletje ‘jeu de bourle’ te spelen in combinatie met een Picon, en de avond met een gezellig etentje af te sluiten.

Zouden. Want vorige week kreeg ik vanuit Rijsel het bericht dat ze ons jammer genoeg toch niet kunnen ontvangen in hun stadion. Bij de finalisering van de administratie kwam plots de melding dat ze op zaterdag geen groepen kunnen ontvangen. We hebben nog een oplossing gezocht, maar uiteindelijk niet kunnen vinden.
Ik ben dan halsoverkop op zoek moeten gaan naar een alternatief. Gezien de late timing geen eenvoudige opdracht. Mijn oog viel al snel op Lens. Niet zo veraf gelegen en een stadion met heel wat geschiedenis. Echter, momenteel kunnen we ook dit stadion niet bezoeken. Het stadion wordt immers gerenoveerd met het oog op EURO 2016 dat in Frankrijk georganiseerd wordt.

Uiteindelijk heb ik dan contact genomen met de dienst rondleidingen in Valenciennes. Deze Franse eersteklasser werd gelukkig wel bereid gevonden ons te ontvangen voor een kijkje achter de schermen van hun mooie installaties. Met Ariel Jacobs als trainer is deze ploeg trouwens een stukje Belgisch getint dit seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat het stadion van Valenciennes een waardige vervanger zal zijn voor het stadion van Rijsel.

Alvast deze foto’s als voorsmaakje…
valenciennes

We vinden het uiteraard erg vervelend dat we in deze situatie terecht gekomen zijn. Daarom staan we erop u deze info mee te geven. Mocht u al ingeschreven zijn, en dit programma plots minder aantrekkelijk vinden, dan spreekt het voor zich dat u uw inschrijving door deze wijziging nog kunt annuleren. Graag dan een seintje via contact@kvsoo.be of via iemand van het bestuur.

In het andere geval verwachten we u graag op 24/05 voor een onvergetelijke dag met de KVSOO!

Het gewijzigde programma kun je hier bekijken.

Met sportieve groeten,
Bart Zeebroek
Voorzitter KVSOO

(2836 keer bekeken)

Share