Merci president!

De Oostendse vriendenkring was op woensdag 17 mei 2023 getuige van een laatste masterclass arbitrage van onze ere-voorzitter Bart Zeebroek. Bart floot zijn laatste wedstrijd en vele vrienden, familie en kennissen wilden dit moment niet missen.

Afscheid nemen van een passie die je al bijna 25 jaar met enorm veel goesting beoefend hebt was een harde noot om te kraken, maar het talrijk opgekomen publiek bewees nog maar eens hoeveel zaadjes Bart heeft nagelaten door zijn persoonlijkheid. Hij was een dromer, hij geloofde in zichzelf en in vele anderen rondom hem heen, hij was een doener en bleef nooit bij de pakken zitten, hij was een denker en zocht steeds naar oplossingen…

Maar bovenal is Bart een topkerel waar we ongelooflijk trots op zijn! President, merci!

(1007 keer bekeken)

Share