KVSOO verwelkomt 8 nieuwe scheidsrechters na R1D!

Op zaterdag 28 januari stond de eerste ‘Referee in 1 day’ in Vlaanderen van 2023 op het programma. West-Vlaanderen mocht de spits afbijten en een 40-tal nieuwkomers vonden de weg naar Brugge voor deze eendaagse cursus. Velen onder hen hadden al een digitaal voortraject doorlopen waardoor ze optimaal voorbereid waren op deze opleidingsdag. Iedereen slaagde dan ook met glans voor zijn finale theorie examen als scheidsrechter.

Ons hoofd opleidingen ( Joachim Huyghebaert) was ook aanwezig en zag dat het goed was. Hij mocht maar liefst 8 nieuwe scheidsrechters verwelkomen die zullen begeleid worden door Oostendse peters:

  1. VAN DESSEL Fe (17) : peter Yvan Vanderstuyft
  2. VAN DE CAPPELLE Amber (19): peter Jonas Debruyne
  3. DUDAL Nick (35): geen peterschap want was enkele jaren geleden al scheidsrechter. Nicl volgde het online traject en legde online het examen af.
  4. LYCKE Benny (48): peter Bart Bouton
  5. DEBRUYNE Jaro (19): peter Jasper Vitse
  6. VANHONACKER Michiel (29): peter Joachim Huyghebaert
  7. GHYSEL Zyon (18): peter Yenley Demaeker
  8. BOUVRY Kjell (19): peter Victor Ceulemans

Deze nieuwe scheidsrechters fluiten eind februari hun eerste wedstrijden als alle administratieve zaken geregeld zijn. We wensen hen enorm veel succes met deze nieuwe start en nieuwe hobby.

We nodigen hen allen uit naar onze eerste ledenvergadering in Bistro Van Gogh op maandag 6 maart 2023. Naast een warm welkom krijgen ze dan ook hun KVSOO welkomstpakket.

(919 keer bekeken)

Share