Promotie Jasper Vitse & Victor Ceulemans

We hebben vandaag met veel trots vernomen dat bestuurslid Jasper Vitse promoveert van 3D naar de 2de amateurklasse. Proficiat Jasper! Je harde werk wordt beloond.

Naast dit goede nieuws kreeg Jasper ook het bericht dat hij de opleiding tot VAR operator mag volgen. Jasper werd na een dag opleiding in Tubeke uitgekozen als één van de 4 nieuwe operatoren. Hij blonk uit in het voorstellen van zichzelf en in het technische gedeelte!

Keep the great work, blijf jezelf en blijf stap voor stappen groeien naar je volgende doel.

Enkele uren later kregen we ook positief nieuws van Victor Ceulemans. Victor maakt promotie naar 2de provinciale. Hij kreeg dit telefoontje op vakantie in Mexico. Hij viert er met enkele collega scheidsrechters Kerst en Nieuwjaar. Begin januari fluit hij er enkele wedstrijden op de Gothia Cup in Cancún. Enjoy refereeing Victor en proficiat!

(1329 keer bekeken)

Share