Lifetime avonturier Matthieu Bonne is gastspreker op pasta avond

Op maandag 5 december 2022 hebben we Matthieu Bonne op bezoek als gastspreker op onze KVSOO pasta avond in Le Châlelet.

Matthieu ( Bredenaar) is een avonturier met een grote passie voor reizen en extreme sporten waar hij zijn overvloed aan energie in kwijt kan. De voorbije jaren bracht hij verschillende extreme proeven en uitdagingen tot een goed einde.

Zijn laatste kunstje was finishen in het ‘8ISLANDS’ project. Hiermee vestigde hij ook meteen een wereldrecord. Van 5 mei tot 12 mei 2022 ging hij de uitdaging aan om 8 triatlons te lopen in 8 dagen tijd en dit op de 8 officiële Canarische Eilanden. Dus elke dag 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km lopen. De echte Ironman-afstand.

Uiteraard komen ook zijn andere uitdagingen aan bod en neemt hij ons mee in zijn levensverhaal, zijn motivatie, zijn doelstellingen en zijn belevenissen. Want naast het triatlon project beklom hij ook de ‘Alpine Big Three’ met de Mont Blanc, de Matterhorn en de Eiger. Hij liep ook de Marathon Des Sables in de woestijn, zwom het Kanaal over in 2019 en slaagde er als eerste in om de Belgische kustlijn ( 67 km) af te zwemmen in iets meer dan 23 uren.

We krijgen een inzicht in zijn trainingen voor nieuwe uitdagingen, maar hij wil ook zijn kennis, doorzettingsvermogen en ervaringen overbrengen naar anderen.

We kijken uit naar dit boeiende verhaal! Schrijf je nu in voor de pasta avond via onze website. (max. 50 plaatsen)

(1223 keer bekeken)

Share