Stad Oostende heeft jouw hulp nodig in de strijd tegen Corona.

Nu de maatregelen de komende weken wellicht stelselmatig zullen versoepelen, besliste de Nationale Veiligheidsraad dat mondmaskers een belangrijke rol zullen spelen.

Daarom zet Stad Oostende samen met vrijwilligers en verenigingen een grootschalige actie op poten om samen mondmaskers te maken die voldoen aan de veiligheidsnormen van de FOD Volksgezondheid. Het is de ambitie om zo snel mogelijk genoeg mondmaskers beschikbaar te hebben voor de volledige bevolking van Oostende.

Als er leden van de KVSOO zijn die willen meehelpen door te naaien, textiel te knippen of te wassen, materiaal af te halen of te leveren,… dan kunnen zij zich vanaf nu registreren via www.oostende.be/mondmaskers. De Stad coördineert alles via de ontmoetingscentra en staat garant dat de productie van de mondmaskers op een veilige manier verloopt.

(1851 keer bekeken)

Share