Seizoenseinde 2019-2020

De ledenvergadering van maandag 6 april werd afgelast. 
De nog geplande evenementen in mei worden ook afgelast

  • finaledag voetbal: zaterdag 2 mei 2020 
  • daguitstap: zaterdag 16 mei 2020

De wekelijkse trainingen op het sportpark De Schorre zijn uiteraard ook afgelast. Maar we hebben er als vriendenkring voor gekozen om wekelijks 2 online workouts te houden via de applicatie ZOOM. De afgelopen 7 sessies hebben heel wat leden de weg gevonden naar deze leuke online trainingen en we zetten dit nog even verder tot begin mei. Hieronder kan je de data vinden: 

  • dinsdag 14, 21 & 28 april en dinsdag 5 mei 2020 om 19.30u 
  • zaterdag 18 & 25 april en zaterdag 2 & 9 mei om 18u 

Na de online workout van zaterdag 9 mei 2020 gaat de riem er even af.  

Maar we hebben ook een primeur! Onze ledenvergadering van maandag 11 mei 2020 laten we wel doorgaan! Helaas niet in onze favoriete Bistro Van Gogh. Wel wel bij ons thuis in de woonkamer. We organiseren om 20u een luchtige algemene kennisquiz voor het hele gezin. Jong en oud kan deelnemen. De ideale maandagavond activiteit voor jou en je partner. We hopen dat we zoveel mogelijk leden mogen verwelkomen op onze eerste online ledenvergadering. Instructies volgen later nog via mail, maar we hopen dat iedereen deze datum nu al in zijn agenda noteert. We gaan deze digitale vergadering houden via de ZOOM applicatie en/of website.

(1435 keer bekeken)

Share