KVSOO versus Corona

Als scheidsrechters doen we niet graag aan paniekvoetbal, maar als scheidsrechters weten we ook dat voorkomen vaak beter is dan genezen. Er komen erg veel nieuwsberichten op ons af en we nemen liever het zekere voor het onzekere. Het lijkt ons als Oostendse vriendenkring op dit moment dan ook de meest verantwoorde beslissing om ALLE activiteiten tot en met zondag 5 april 2020 te annuleren in verband met het (verspreiden van) COVID-19 virus. We zijn niet licht over deze beslissing gegaan en hopen op jullie begrip. We houden jullie up-to-date en hopen dat we snel terug ‘normaal’ kunnen functioneren!Onderstaande activiteiten worden geannuleerd:

  • REFEREATING – vrijdag 13 maart 2020 ( Penningmeester Ashly Braeckevelt zal jullie geld terug storten )
  • Wekelijkse TRAINING – dinsdag 17, 24 en 31 maart 2020
  • VOETBALWEDSTRIJD Kortrijk vs KVSOO – woensdag 25 maart 2020
  • ALLE verplichte cursussen bij de andere vriendenkringen in West-Vlaanderen vanaf vandaag

(1599 keer bekeken)

Share