Mededelingen Bureau Arbitrage

Verslag van de zitting van februari 2020.

Het BA WVL vraagt nadrukkelijk geen interviews aan de pers toe te staan in verband met wedstrijdfeiten.

Het BA WVL vraagt dat refs bij het verlaten van de accommodatie steeds direct nagaan of geen beschadiging aan hun wagen is aangebracht en geen herkenningstekens achter te laten in hun wagen (sticker KBVB, parkeerkaart werkgever, …).

Het BA WVL ervaart de laatste tijd een taalgebruik in mails en telefoons aan het secretariaat en aan het adres van observers die voor ons onaanvaardbaar zijn. De grofheid in bewoordingen laat soms meer dan te wensen over. Wij vragen respect voor het werk van de secretariaatsmedewerkers en van de observers.

Het BA WVL vraagt dat e-kick-off met een grotere nauwkeurigheid geraadpleegd wordt (wijziging wedstrijduur; wedstrijd op zaterdag/zondag). We herhalen uitdrukkelijk het belang van dit meerdere keren per week te doen; zeker de dag voor de wedstrijd.

Het BA WVL vraagt dat de identiteitscontrole en de controle van het wedstrijdblad nauwgezet gebeurt. Het is belangrijk na te gaan of ingeschreven teamofficials (zeker TVJO) wel degelijk op de wedstrijd aanwezig zijn; zoniet dient hiervan verslag opgemaakt te worden.

Promoties in Klimmen & Dalen: Delanghe Martijn: van 4P/REF naar 3P/REF –┬á Vansteenbrugge Gilles: van J1 naar 4P/REF – Kesteloot Ludovic: van J1 naar 4P/REF.

(1651 keer bekeken)

Share