Samen verder werken voor onze mooie hobby!

Beste vrienden en sympathisanten van de KVSOO,
N.a.v. de feiten van de afgelopen dagen, willen we in overleg graag volgende boodschap communiceren.
Laat ons samen verder blijven werken aan onze mooie hobby en sport! Ethisch, onafhankelijk en integer.
Sportieve groeten
Bart Zeebroek
Voorzitter KVSOO
——-

Beste (assistent-) scheidsrechter,

Als liefhebbers van onze hobby kregen we de laatste dagen zware klappen te verwerken. Wat op het hoogste niveau in het Profvoetbal gebeurt, sijpelt dan ook snel door naar de amateurreeksen in het veldvoetbal, minivoetbal, Futsal en recreatief voetbal. Als Bureau Arbitrage Voetbal Vlaanderen willen we langs deze weg het vertrouwen bevestigen in al onze scheidsrechters die elke week opnieuw het beste van zichzelf geven. We vragen jullie om op dit soort momenten sereen te blijven en bij het uitoefenen van onze hobby waakzaam te zijn. Bij het vaststellen van onregelmatigheden is het onze plicht hier zo snel mogelijk melding van te maken in de hoop dat onze sport zo snel mogelijk gezuiverd wordt.

 

(2547 keer bekeken)

Share