KVSOO gaat Hart!

In een eerder nieuwsbericht kregen jullie meer info over “Oostende gaat Hart”, een project waarin een aantal gratis cursussen voor Reanimatie en AED (Automatic External Defibrilator) georganiseerd worden in Oostende.

Ondertussen zijn er al een aantal opleidingen achter de rug. Enkelen van ons hebben die ook reeds gevolgd, en bevestigden ons dat de opleiding zeer nuttig is. Niet alleen voor onze hobby, maar ook in het dagelijkse leven.

Ook bij de KVSOO wordt een opleiding Reanimatie en AED georganiseerd. Deze gaat door op woensdag 29 november van 19h00 tot 22h00 in Bistro Van Gogh. Deze opleiding zal de wekelijkse training vervangen. We hopen zo onze leden maximaal te kunnen bereiken.

Schrijf je in via een mailtje naar contact@kvsoo.be . Of bevestig via Facebook.
Er kunnen maximum 20 personen deelnemen. Dus snel zijn is de boodschap.

(2663 keer bekeken)

Share