Even voorstellen: Erik Lambrechts

Tradities zijn er om in eregehouden te worden! Zo is de oktobervergadering van de Oostendse scheidsrechters de laatste jaren telkens uitgegroeid tot één van onze drukst bijgewoonde vergaderingen omdat er dan telkens een scheidsrechter uit 1 ste nationale komt.

Na Bart Vertenten, Christof Dierick, Sebastien Delferiere, Alexandre Boucaut en vorig jaar nog Frederik Geldhof mogen we jullie dit jaar opnieuw een topgastspreker voorstellen. Met Erik LAMBRECHTS verwelkomen we één van onze internationale scheidsrechters die dit jaar ook in het semi-prof- statuut gestapt is.

Erik is 33 jaar en werd geboren op 17 september 1984 in Leuven. Erik Lambrechts voetbalde in zijn jeugd voor het bescheiden Kessel-Lo, maar besloot uiteindelijk om scheidsrechter te worden. Hij werkte zich snel op en mocht op 27-jarige leeftijd zijn debuut maken in de hoogte afdeling. Op 22 januari 2012 floot hij met KSC Lokeren – Lierse SK zijn eerste wedstrijd in Eerste Klasse.

Ondertussen is Erik een vaste waarde geworden in de Jupiler Pro League en floot hij al meerdere topwedstrijden. In het seizoen 2014-2015 werd hij ook beloond voor zijn sterke prestaties en kreeg hij zijn FIFA-badge als internationaal scheidsrechter. Zijn debuut maakte hij op 24 juli 2014 in de Europa League voorronde wedstrijd tussen Sligo Rovers en Rosenborg BK.

In juli 2015 floot hij de supercup tussen landskampioen KAA Gent en bekerwinnaar Club Brugge. Begin vorig seizoen floot Erik ook de geladen topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. Sinds begin dit seizoen mag Erik zich ook 1 van de 8 semi-prof scheidsrechters noemen.

Erik komt ons hier uiteraard meer informatie over geven op maandag 2 oktober 2017. Daarnaast komen we ook veel te weten over zijn vele nationale- en internationale ervaring, zijn combinatie werk-gezinarbitrage, de invloed van de media, enz. U merkt het, het wordt alweer een avond om niet te missen in onze favoriete Bistro!

U komt toch ook?

Foto’s met dank aan fotograaf Rudy Declerck

(3187 keer bekeken)

Share