Bestel nu je Vanishing Spray!

Frank Debleeckere gaf onlangs op de Provinciale Algemene Vergadering in Eernegem een introductie tot de Vanishing Spray.

Deze is nu ook beschikbaar voor en mag gebruikt worden door alle scheidsrechters in “Klimmen en dalen”. Hieronder vind je de officiële communicatie, en de link om te bestellen.

We wensen er wel de nadruk op te leggen dat dit geen verplichting is, maar wel een handige “tool” kan zijn voor je arbitrage.

Indien je interesse hebt, laat ons iets weten via mail of onze Facebookpagina. Want als je in groep bestelt, is het  uiteraard goedkoper!


Welkom bij Expoline – Bestel Vanishing Spray Online

Beste scheidsrechter,

Van harte welkom bij Expoline.

We zijn ontzettend fier om jou hier te mogen begroeten. Vandaag gebruiken scheidsrechters over de hele wereld Expoline Vanishing Spray.

Let maar eens op tijdens de UEFA Champions League. En kijk maar eens aandachtig naar een wedstrijd van de Premier League. Wedden dat je jouw spray herkent?

En laat ons eerlijk zijn. Onze topreferentie… dat ben jij. Authority Rules the Game.

Vanishing Spray bestellen

We hebben een webpagina gemaakt waarmee je heel gemakkelijk bestelt. Daarna leveren wij jouw pakket snel af waar jij het wil.

Klik hier om Expoline Vanishing Spray te bestellen: http://www.vanishingspray.com/en/vanishing-spray-products.

Klik hier als je meer uitleg wil bij de bestelprocedure: https://www.slideshare.net/Expoline/ontdek-hoe-je-bestelt-78569824.

Meer vragen? Aarzel niet om ons even op te bellen via 013 77 62 00. We zitten voor jou klaar.

Met vriendelijke groeten,
Het Expolineteam

 

 

(2391 keer bekeken)

Share