Oefenwedstrijden KVSOO

Ter voorbereiding van de Finaledag in Stasegem, hebben we nog twee oefenwedstrijden gepland.

Woensdag 19 april: Kortrijk – KVSOO

Op woensdag 19 april spelen we in Stasegem tegen de vrien-
denkring van Kortrijk om 19u30. Iedereen die wil meespelen kan dit doorgeven via mail of op Facebook. We proberen uiteraard zoveel mogelijk samen te rijden. We vertrekken om 18u aan Bistro Van Gogh. Vergeet je ID, scheidsrechterskaart en scheenbeschermers niet!

Woensdag 3 mei: KVSOO – ET. Brus

We hebben nog een extra oefenwedstrijd gepland tegen de recreatieve ploeg E.T. Brus. De wedstrijd gaat door om 19u30 op ons eigen trainingsveld op de Schorre. We spreken af om 18u45 aan de kleedkamers. Iedereen die wil meespelen kan dit doorgeven via mail of op Facebook. Vergeet je ID, scheidsrechterskaart en scheenbeschermers niet!

(2637 keer bekeken)

Share