Pannenkoekenverkoop!

Scheidsrechters en pannenkoeken, het blijft een perfecte match op zondag wanneer we geen wedstrijden moeten fluiten. Op de zeedijk, bij moeder aan de haard of gezellig met de kinderen. Wij, scheidsrechters lusten ze in alle geuren en kleuren. Daarom organiseert uw favoriete vriendenkring een pannenkoekenverkoop. We ruilen onze koekjes van de voorbije jaren dus in voor dit lekkere alternatief in samenwerking met het Beauvoords bakhuis.

beauvoordse-pannenkoeken

Je kan kiezen tussen tussen pakjes van 500gram (9 pannenkoeken) of 1kg (18 pannenkoeken). We hebben gekozen voor de zoete Beauvoordse pannenkoeken met suiker en echte boter. Je kan ze 21 dagen koel bewaren en tot 1 jaar in de diepvries.  De pannenkoeken van 500gram kosten € 4,00 en voor een pak van 1kg betaal je € 7,00.

De opbrengst gaat integraal naar de werking van uw favoriete vriendenkring. Ook dit jaar hebben we opnieuw een speciale actie voor onze topverkopers. Per 10kg verkochte pannenkoeken krijg je € 5,00  korting op de daguitstap. We hebben zelfs nog een straffer voorstel! Iedereen die 50kg pannenkoeken verkoopt mag GRATIS mee op daguitstap.

We hopen dat elk lid een inspanning doet om x-aantal pakjes pannenkoeken te verkopen aan familie, vrienden, collega’s, enz. Pannenkoeken kunnen besteld worden via onderstaand formulier of per mail bij kevin@kvsoo.be.

Grote dank op voorhand voor de ondersteuning van onze Oostendse vriendenkring! Pannenkoeken besteld voor 14 november worden geleverd op de ledenvergadering van maandag 5 december 2016.

Download hier het formulier!

(2599 keer bekeken)

Share