Opleiding veilig voetballen

ehbo-bijscholingOok dit seizoen is er terug mogelijkheid om gratis de opleiding veilig voetballen te volgen. Dit is een opleiding EHBO met specifieke nadruk op ongevallen die in een voetbalmatch kunnen voorvallen.

De meerwaarde is dus  dat je als ref sneller/beter hulp kan toedienen en eventuele levensbedreigende situaties kan voorkomen/behandelen.

Deze bestaat uit 2 lessen die telkens doorgaan op maandag, de eerste les gaat door op 19/09/2016, de 2e les op 03/10/2016, de uren zijn nog niet gekend maar dit zal normaalgezien opnieuw om 19u30 zal zijn.

Wie zich wenst in te schrijven kan dit door een mail te sturen naar psc.foot.westvlaanderen@voetbalfederatievlaanderen.be. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

 

(2446 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV