Thomas Sanders maakt promotie naar 3de nationale!

Thomas SandersDe 25-jarige Thomas Sanders kreeg afgelopen dinsdag op de regionale training in Gent goed nieuws te horen van Dhr. Luc Matthys ( Regional Manager van het Bureau Arbitrage West-Vlaanderen). Na een sterke eerste seizoenshelft en enkele zeer goede controles mag Thomas proeven van de hoogte reeks van het amateurvoetbal: 3de nationale.

Thomas was vorig seizoen al één van de kandidaten voor een eventuele promotie maar een vervelende knieblessure gooide toen roet in het eten. Na een lange weg van vallen, opstaan en revalideren kwam er de laatste maanden eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Dankzij de steun van familie/vrienden en Thomas zijn karakter om niet op te geven staat hij nu waar hij verdient te staan.

Als Oostendse vriendenkring zijn we uiteraard trots op onze webmaster en wensen we hem heel veel succes met zijn eerste wedstrijd in 3de nationale. Op zaterdag 19 december 2015 zal hij om 19.30u scheidsrechter Bram De Clercq assisteren in de Wase derby tussen Sportkring Sint-Niklaas en KSV Bornem.

#forzakvsoo #enjoyrefereeing

(2681 keer bekeken)

Share