Even voorstellen: Alexandre Boucaut

Alexandre boucautVorig jaar mochten we met plezier Sebastien Delferière verwelkomen op de ledenvergadering van oktober. Het werd een topavond. Ook dit jaar belooft de vergadering van oktober een topavond te worden. Alexandre Boucaut, één van de toprefs in onze Pro League komt naar de KVSOO op maandag 5 oktober!

Alexandre Boucaut, 34 jaar oud, is afkomstig uit Waals-Brabant. Hij studeerde marketing-en managementbeheer. Naast het voetbal is hij bankdirecteur van een Belfiuskantoor  in Henegouwen.

Alexandre boucautBoucaut fluit al sinds 1996. In januari 2009 maakte hij zijn debuut in de Belgische eerste klasse tijdens de wedstrijd Westerlo – Lokeren. Twee seizoenen later kreeg hij al een eerste topwedstrijd: de klassieker Club Brugge – Anderlecht, een wedstrijd met drie strafschoppen en een rode kaart. Boucaut kreeg toen lovende kritieken. Het was de eerste van vele topwedstrijden die hij daarna floot.

Ook in de Nederlandse Eredivisie leidde Boucaut al een paar wedstrijden. In februari 2012 floot hij het duel tussen Feyenoord en NEC.

Boucaut is FIFA scheidsrechter sinds 2012 en kreeg reeds een aantal internationale aanduidingen. Hij heeft ook al een vriendschappelijke interland op zijn palmares. Op 7 juni 2014 floot hij de oefenwedstrijd tussen Hongarije en Kazachstan.

Tijdens een boeiende uiteenzetting komen we ongetwijfeld meer te weten over zijn carrière tot nu toe. Boucaut komt vertellen over het leven van een topscheidsrechter alsook over de professionalisering binnen de arbitrage de laatste maanden. Het belooft dus opnieuw een topavond te worden!

Afspraak wordt gemaakt op maandag 5 oktober !

Alexandre boucaut

(3174 keer bekeken)

Share