Provinciale Algemene Vergadering 2015

De Koninklijke Vriendenkring der Scheidsrechters Roeselare, Izegem en omliggende organiseert dit jaar de Provinciale Algemene Vergadering van de West-Vlaamse scheidsrechters.
Deze gaat door te Izegem, cultuurcentrum DE LEEST, Sint-Jorisstraat 62 en dit op vrijdag 28/08/2015 vanaf 18u met de eigenlijke start van de vergadering om 19u30.

Deze unieke vergadering onder scheidsrechters is het moment om bij te praten over het afgelopen seizoen en vooruit te zien naar het nieuwe. Je kan ondertussen nog eens de (ex-)collega’s uit de verschillende afdelingen ontmoeten en er zullen zeker verschillende anekdotes terug opflakkeren.

Naar aanleiding van de vele wijzigingen die in onze scheidsrechterswereld worden doorgevoerd, heeft de vriendenkring van Roeselare ervoor geopteerd om hierop enkele pasklare antwoorden te formuleren. Daarom ook dat De Heer Jean-Baptiste Bultinck, van het Referee Management Office, als centrale gast zal fungeren op onze vergadering.

Na de vergadering, is er nog ruimschoots de tijd voor een frisse pint of frisdrank en kan u aansluiten voor een lekkere maaltijd: beenham met frietjes en groentjes voor de democratische prijs van 15 euro.

Uiteraard willen we daar met de KVSOO talrijk aanwezig zijn. Je kan via ons inschrijven voor de maaltijd achteraf. Geef en seintje aan onze secretaris Jan Boterberg (jan.boterberg@kvsoo.be) als je naar de vergadering komt en wil deelnemen aan de maaltijd achteraf. Het bedrag (15 euro) kan je storten op onze rekening BE52 7512 0717 9209 (AXA Bank). Wij zorgen er dan voor dat het geld bij de vriendenkring van Roeselare terecht komt. Inschrijven voor de beenham met frietjes kan tot 15 augustus.

We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid!

provinciale algemene vergadering 2015

(2876 keer bekeken)

Share