Laatste training in combinatie met een lekker etentje in Harbour’s Kitchen

Op woensdag 20 mei 2015 staat onze laatste training op het programma op het ‘KVSOO trainingscentrum’. Om dit in stijl af te sluiten hebben we opnieuw iets speciaal in petto. Na de leuke afsluiters de afgelopen jaren in Sassy’s en De Vlasschaard op Stene Dorp zoeken we het nu iets verder. We trekken richting het clubhuis van de RYCO – de oudste jachtclub van België – aan de Dokter Eduard Moreaux laan in Oostende.

We zullen eerst een uurtje trainen van 19.30u tot 20.30u. Na een lekker aperitief in de kleedkamer en een deugddoende douche gaan we dan gezamenlijk iets eten in Harbour’s Kitchen. We worden daar tegen 21u verwacht. We hebben de keuze uit onderstaande gerechten:

  • Spaghetti Bolognaise: 9.95 € of Vegetarische pasta: 18 €
  • Vlaamse stoverij: 14,50 €
  • Vispannetje: 18,45 €
  • Slibtongetjes met slaatje en handgesneden frietjes: 24,95 €

Graag je keuze doorgeven aan onze secretaris – Jan Boterberg – tegen vrijdag 15 mei 2015. Inschrijven kan ook via de FB-pagina en via mail (jan.boterberg@kvsoo.be ) De betaling zal de avond zelf gebeuren.

We willen het sportieve seizoen met onze vaste ‘trainingsequipe’ opnieuw op een leuke manier afsluiten met een lekker hapje en een heerlijk glaasje erbij.

laatste training

(2775 keer bekeken)

Share