Best of Belgian Football

De KBVB lanceerde vorige week Best of Belgian Football, de handigste voetbal-app en een nieuwe competitie. Met de Best of Belgian Football-app heb je alle info over het Belgisch voetbal binnen handbereik.

BBF geeft je ook de mogelijkheid om de wedstrijden te beoordelen op basis van sfeer, spektakel en respect. Als scheidsrechters hebben jullie op dit vlak een belangrijke rol te vervullen. Na afloop van elke wedstrijd en alvorens het wedstrijdblad af te sluiten, voegen jullie punten toe voor sfeer, spektakel en respect (zie printscreen onderaan). Alle punten worden nadien in een compleet nieuw klassement gebundeld om de beste clubs op het einde van het seizoen te belonen.

Voetbalfederatie Vlaanderen bedankt jullie alvast bedankt voor jullie medewerking!

best of belgian football

via Bart Huylebroeck                                                                                         
Senior Regional manager VFV
bart.huylebroeck@voetbalfederatievlaanderen.be
www.voetbalfederatievlaanderen.be

(2803 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV