Even voorstellen: David Vandenbroucke

Maandag 2 februari 2015 krijgen we met David Vandenbroucke opnieuw een topgastspreker te gast in Bistro Van Gogh voor onze ledenvergadering. De naam van onze gastspreker zegt u (voorlopig) waarschijnlijk niet veel, maar dat zal na zijn voorstelling wel anders zijn.

david vandenbrouckeDe 31-jarige David Vandenbroucke is geboren in Roeselare en woont momenteel in Oostende. Na zijn opleiding Politieke Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel verdiende hij zijn commerciële strepen bij onder andere NV Brouwerijen Alken-Maes, Start People en de vzw Cultuurgolf. Sinds maart 2012 begon hij een nieuwe uitdaging en ging hij aan de slag als sales manager bij KNACK Volley Roeselare.

Het ‘Knack 50 jubileumjaar’ (2013-2014) werd meteen een uitdagend richtpunt om van start te gaan. Ondertussen werkt David Vandenbroucke al 3 jaar fulltime als commercieel manager bij de Belgische en Europese topclub Knack Volley Roeselare.

knack volley roeselareTijdens een boeiende voorstelling komen we meer te weten over het commerciële reilen en zeilen van een Belgische topsportclub. We krijgen dezelfde voorstelling te zien als de leerlingen van de VIVES hogeschool waar David Vandenbroucke elk jaar een Masterclass mag doceren omtrent de werking van Knack Volley Roeselare.

Een andere sporttak dan het voetbal maar ook dit zal opnieuw een verrijking zijn om eens een blik achter de schermen te krijgen van deze West-Vlaamse trots!
Kortom, het wordt alweer een onvergetelijke avond bij uw favoriete vriendenkring!
U komt toch ook?!

volley roeselare

(3676 keer bekeken)

Share